BARITON

BARITON

SOPRAAN GEBOGEN

COMING SOON !
JOIN THE FAMILY

JOIN THE FAMILY

Artiesten
CREATE YOUR OWN

CREATE YOUR OWN

Stel je instrument zelf samen

A-WO32 Elite Special
JEWELRY BOX

JEWELRY BOX

NEW WO Series

Koffer rugzak
PERFECT HANDCRAFT

PERFECT HANDCRAFT

VERVAARDIGING VAN PERFECTIE

Metalen mondstukken
 • Hot News

  Hot News

  Alle nieuws

  De blog

 • Technologie

  Technologie

  Wat maakt onze saxofoons uniek

  Geavanceerde technologie

 • Shop finder

  Shop finder

  Vind uw winkel

  Resellers

YANAGISAWA SAXOPHONES

TONE WITH RESONANCE, FINESSE WITH POWER.

YANAGISAWA SAXOPHONES

Sinds de start in 1896, streeft Yanagisawa 1 enkele passie na: het vervaardigen van werelds fijnste saxofoons, in sound en gemakkelijkheid in het bespelen! Yanagisawa's uitstekende ergonomie en key-work zijn ongeëvenaard en het resultaat van een uitstekende samenwerking en respect met professionele muzikanten wereldwijd.
Of je nu zoekt naar een uitstekend instrument voor een student, of een top-level professioneel instrument, Yanagisawa’s handgemaakte, "Japanese-made" saxen geven je een instrument van ongeëvenaarde kwaliteit. Yanagisawa saxen worden voor 100% gemaakt in eigen beheer in de workshop van Itabashi-ku (historische Tokio), onder het waakzame oog van Mr. Nobushige Yanagisawa. Meer dan 80 gepassioneerde vakmensen staan in voor het vervaardigen van deze uitstekende Yanagisawa saxen.

Yanagisawa streeft ernaar om steeds de hoogste kwaliteit te behouden en past steeds hun instrumenten aan naar de behoefte van de muzikant. Het resultaat van deze nauwe samenwerking met artiesten over heel de wereld, heeft recent geleid tot de laatste generatie van saxen *WO: "WO Professional" en "WO Elite".

De nieuwe Yanagisawa WO modellen, brengt de saxofoon naar een ongezien en ongeëvenaard niveau. Het design van de ergonomie, projectie, intonatie, homogeniteit en comfort, zijn tot het uiterste gedreven voor een verbluffend resultaat. Na de Alt (2014) en de Tenor (2015), is het nu de beurt aan de Sopraan om toe te treden tot de WO technologie.

Yanagisawa saxen zijn de keuze van vele liefhebbers én top muzikanten over heel de wereld. Ervaar de Yanagisawa kwaliteit en "Join the family"!

*World Outstanding

© 2020
Yanagisawa France Benelux wordt verdeeld in Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg door